La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

mercoledì 12 settembre 2007

Euro - record istoric in raport cu dolarul

EURO - RECORD ISTORIC ÎN RAPORT CU DOLARUL
Moneda unică europeană euro a atins miercuri un record istoric în raport cu dolarul american. La casele de schimb, un euro este cotat la 1,38 dolari. Această valoare depăşeşte precedentul record înregistrat în urmă cu două luni. De la sfârşitul anului trecut, moneda europeană a fost cotata constant la puţin peste 1,30 dolari. Slăbirea dolarului faţă de euro este pusă de analişti, în mare măsură, pe seama datelor dezamăgitoare legate de piaţa muncii din Statele Unite ale Americii pentru luna august, când numărul locurilor de muncă din sectorul neagricol s-a redus cu 4.000, contrar estimărilor analiştilor care estimau creşteri de 110.000 ale noilor locuri de muncă.Cifrele din iunie au fost, de asemenea, revizuite în scădere. Astfel, în iunie au fost create doar 69.000 de noi locuri de muncă şi nu 126.000 cum s-a anunţat în raportul iniţial al Departamentului Muncii.
Antena3.ro

Nessun commento:

Posta un commento