La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

sabato 24 maggio 2008

Cristi Chivu: Nu plec de la Inter Milano!


Cristi Chivu, căpitanul naţionalei de fotbal a României, a ţinut să dezmintă absolut toate zvonurile care îl dădeau ca şi transferat la o altă echipă de club. Fundaşul a declarat că va rămâne la Inter Milano, cu toate că pe urma sa sunt mai multe echipe de top din Europa, printre care şi Barcelona.
Zvonuri despre transfer? Nu am auzit şi nu am citit nicăieri despre aşa ceva, nici măcar din greşeală. Sunt jucătorul lui Inter Milano şi mă bucur că fac parte dintr-un asemenea club, chiar sunt mândru de asta”, a declarat Chivu. Internaţionalul român câştigă acum puţin mai bine de patru milioane de euro pe sezon, motiv suficient pentru a se opune unui eventual transfer, fie el şi la o grupare mai galonată. Şi nici Inter Milano nu ar fi prea încântată să îi dea drumul fundaşului la altă echipă, după ce Chivu a demonstrat că e de netrecut până şi în partidele jucate cu umărul accidentat.
Sursa: Antena3 sport.

Nessun commento:

Posta un commento