La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

mercoledì 20 febbraio 2008

Polo, amical: România - Italia 7-8


Miercuri 20 februarie 2008
Cu numai 11 zile înaintea turneului preolimpic de la Oradea, naţionala de polo a României, pregătită de Vlad Hagiu, a pierdut la un gol diferenţă împotriva uneia din cele mai bune echipe ale lumii. România a fost învinsă, la Oradea, cu 8-7 de Italia, într-unul din ultimele meciuri de pregătire inaintea turneului preolimpic de la începutul lunii martie. "Este o grupă mai dificilă, dar jocul mă satisface. Cu răbdare vom ajunge la parametrii optimi în 2 martie", a declarat Vlad Hagiu, antrenorul echipei naţionale, după partida cu Italia.Turneul preolimpic va debuta pe 2 martie, la Oradea. România va juca împotriva Slovaciei, Rusiei, Braziliei, Greciei şi Kazahstanului, în grupa A de la turneul de calificare la Jocurile Olimpice, în urma căruia primele patru echipe vor obţine biletele pentru Beijing. Foto: NewsIn
Sursa: Realitatea TV

Nessun commento:

Posta un commento