La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

lunedì 31 marzo 2008

Platini vede România printre favorite la Euro 2008

SPORTUL - 31 martie 2008
Pronostic

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat, sâmbătă, că echipa naţională a României este, alături de reprezentativele Italiei, Germaniei şi Olandei, una dintre favoritele la câştigarea mpionatului European din Austria şi Elveţia, informează cotidianul La Repubblica. Întrebat pe cine vede câştigătoarea Campionatului European, Platini a spus: „Sunt preşedintele a 53 de federaţii, aşa că nu îmi cereţi un pronostic. Sunt multe echipe puternice – Italia, Germania, România, Olanda şi va fi o luptă dură.
Dar nu exclud nici surpriza, aşa cum au fost în trecut Danemar şi Grecia. Pot spune un singur lucru: va fi un Campionat European de excepţie”, a punctat Platini. Michel Platini a evitat răspunsul când a fost întrebat cu cine va ţine în partida Italia - Franţa, ţinând cont că este francez şi a jucat mult timp la Juventus Torino: „Acest meci nu este problema mea. Este a lui Donadoni şi a lui Domenech. Eu sunt fericit că vom putea vedea un astfel de meci. Nu cred că acea grupă, din care mai fac parte România şi Olanda, este a morţii, ci este o grupă frumoasă”.
Sursa: Gandul.