La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

lunedì 7 aprile 2008

Roma: Magazinul unui român a fost incendiat


Duminică 06 aprilie 2008
Magazinul unui român din Roma a fost incendiat vineri noaptea. Carmangeria românească a mai fost atacată şi pe 16 martie. Românul Cosmin Cristea îşi vede munca de o viaţă ruinată. Scenariul pare tras la indigo. Făptaşul a intrat în magazin pe fereastră, a stropit cu benzină locul şi apoi a dat foc. La fel s-a întâmplat şi acum două saptămâni. Atunci însă poliţia a reuşit să îl prindă pe cel vinovat imediat după ce a dat foc imobilului. Este vorba un italian, care şi-a deschis un magazin în apropiere şi care ar fi fost deranjat de afacerea prosperă a vecinului român. Azi-noapte, deşi poliţiştii italieni au reuşit să ajungă imediat la faţa locului, atacatorul nu a fost încă prins. Românul spune a fost ameninţat de nenumărate ori. Şi că nu e singurul care-şi vede afacerea ruinată. Incendiatorii au atacat şi un alt magazin care se cheamă Transilvania.
Sursa: Realitatea TV

Nessun commento:

Posta un commento