La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

lunedì 7 aprile 2008

Autorităţile spun că Summit-ul NATO de la Bucureşti a fost un succes politic şi organizatoric


Luni 07 aprilie 2008

Bilanţ pozitiv al autorităţilor centrale după summitul NATO de la Bucureşti. Acestea se declară mulţumite de modul în care a fost organizat cel mai mare eveniment găzduit de ţara noastră până acum şi spun că cele câteva mii de persoane implicate în organizarea summitului şi-au făcut treaba foarte bine. De altfel, oficialii NATO au şi felcitat România pentru buna organizare a summitului. Reprezentanţii Ministerului de Externe susţin că summitul a fost un succes, cu toate că provocarea pentru structurile statului a fost una fără precedent.
De cealaltă parte, reoprezentanţii Ministerului de Interne pun rezultatele foarte bune obţinute la acest summit pe seama mobilizării exemplare.
În perioada următoare, autorităţile sunt decise să analizeze în detaliu fiecare aspect al organizării acestui eveniment şi să publice chiar un manual de organizare.
Sursa: Realitatea TV
Foto: NewsIn

Nessun commento:

Posta un commento