La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

mercoledì 30 aprile 2008

Italia: un român a escaladat faţada unui bloc şi a salvat un copil


29 aprilie 2008
Italia: un român a escaladat faţada unui bloc şi a salvat un copilUn român a devenit erou peste noapte într-un orăşel din Toscana, după ce a escaladat faţada unui bloc şi a salvat viaţa unui copil de doi ani care atârna de balustrada balconului de la etajul trei.
Nu se ştie cum a ajuns băieţelul acolo. Românul se numeşte Doru Iurgan, este din Rădăuţi şi venise de curând în Italia ca să-şi caute de lucru.

Eroismul lui i-a impresionat pe italieni, mai ales că niciunul dintre ei nu a avut curajul să intervină. Din păcate, isprava sa a apărut doar în ziarele locale, cele centrale fiind prea ocupate cu campania anti-imigranţi şi rezultatul alegerilor de la Roma.
Sursa: Pro Tv.




Nessun commento:

Posta un commento