La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

martedì 3 giugno 2008

Tricolorii sunt in Elvetia, la St.Gallen

Delegatia nationalei Romaniei a sosit luni la pranz la St. Gallen, unde tricolorii vor efectua un stagiu de pregatire de o saptamana, in vederea participarii la Campionatul European din Elvetia si Austria. Intreaga delegatie va fi cazata la hotelul Santispark din St. Gallen, un stabiliment cotat la patru stele.
Echipa Romaniei a fost asteptata la Aeroportul Altenrhein, situat la aproximativ 20 de kilometri de St. Gallen, de catre ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia, dar si de autocarul vopsit in culorile rosu-galben-albastru, pe care este inscriptionat sloganul votat de catre suporterii echipei nationale pe site-ul UEFA – "Romania te iubim si cu tine ne mandrim!/Romania we love you and we are proud!".

Pentru a vedea autocarele celor 24 de echipe nationale, care se vor confrunta la Campionatul European de Fotbal Austria-Elvetia 2008, click pe linkul urmator: UEFA Euro 2008

1 commento:

  1. Great information! I’ve been looking for something like this for a while now. Thanks!

    RispondiElimina