La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

giovedì 5 giugno 2008

Sinaia. Ursoaica şi puii, la plimbare pe terasa unui restaurant


O ursoaică şi 2 pui au ieşit la plimbare, nestingheriţi, pe terasa unui restaurant din Sinaia. Animalele au încercat chiar să intre pe uşa de la bucătărie. Deşi clienţii restaurantului au văzut animalele, nu au alertat autorităţile. De altfel, localnicii spun că nu e prima oară cînd urşii vin în zonă şi se apropie periculos de oameni.
În Braşov, situaţia este asemănătoare în ultima perioadă, străzile oraşului fiind luate cu asalt de urşii care caută de hrană. Pentru că nu găsesc mare lucru în containerele de la marginea Răcădăului, animalele intră chiar pe aleile dintre blocuri. Animalele înfometate îşi fac apariţia în oraş imediat după lăsarea întunericului şi nu se întorc în pădure până nu-şi potolesc foamea.Animalele care sunt prinse de către angajaţii primăriei din Braşov sunt duse la grădina zoologică a oraşului, unde sunt ţinute o scurtă perioadă, deoarece nu este loc suficient. Urşii prinşi în această perioadă vor fi trimişi în rezervaţiile din ţară sau vor fi relocaţi la unele fonduri de vânătoare.
Antena3.ro
Adăugat: 05 iunie 2008

Nessun commento:

Posta un commento