La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

martedì 3 giugno 2008

De la 1 octombrie românii îşi vor putea plăti impozitele pe Internet, cu cardul


31 MAI 2008

Gata cu statul la rând la cozile de la administraţiile fiscale locale. Cel puţin aşa promit cei de la Ministerul de Finanţe. Persoanele fizice îşi vor putea plăti din octombrie impozitele pe venituri, pe transferul de proprietăţi imobiliare sau pe salarii direct pe Internet, folosind cardurile bancare. Măsura a fost iniţiată de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) printr-un ordin al preşedintelui acestei instituţii, urmând ca sistemul propriu-zis de plată pe platforma online să poată fi folosit începând cu 1 octombrie. Iniţial ANAF anunţase că această facilitate va fi disponibilă începând cu luna iulie a acestui an.
Licitaţia pentru stabilirea operatorului de încasare a banilor de la populaţie nu a avut încă loc, ANAF anunţând că termenul limită pentru depunerea ofertelor în acest sens este de 3 iulie anul curent. Contractul va fi semnat pe trei ani, valoarea lui fiind estimată la 8-16 milioane de lei, în funcţie de numărul şi de valoarea tranzacţiilor operate. (V.R.)
Sursa: Gandul.

Nessun commento:

Posta un commento