La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

martedì 24 marzo 2009

Chestionar


UNIVERSITATEA DE ŞTIINŢE AGRICOLE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ
CLUJ-NAPOCA

CHESTIONAR

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj Napoca va deschide un sediu în localitatea Viterbo din Italia, oferind specializări cu diplome de licenţă şi de master cu forma de pregătire la distanţă, precum şi cursuri de calificare de scurtă durată.

Cursurile se vor desfăşura în limba română iar diplomele vor avea girul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării. Această iniţiativă a USAMV porneşte din dorinţa de a oferi posibilitatea integrării şi absorbţiei românilor pe piaţa muncii din Italia precum şi o educaţie elevată şi un grad de pregătire care să garanteze o concurenţă loială pe acesta piaţă.

Pentru a putea iniţia aceste cursuri în acord cu dorinţa dumneavoastră, vă rugăm să răspundeţi la chestionarul de mai jos încercând să ne furnizaţi cât mai multe informaţii:

http://www.SurveyPro.ro/Survey.aspx?id=787b233b-8c5d-4b6c-bda3-e535f2189c2b

Vă mulţumim!

Nessun commento:

Posta un commento