La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

martedì 11 dicembre 2007

Box feminin: 8 medalii pentru delegatia Romaniei


Romancele dau bine cu pumnul
10 Decembrie 2007

Delegatia Romaniei a obtinut opt medalii, dintre care doua de aur, trei de argint si trei de bronz, la Campionatul European al Uniunii Europene la box feminin, desfasurat saptamana trecuta, in Franta.

Astfel, sportivele antrenate de Adrian Lacatus au ocupat locul doi pe natiuni.

Medaliile de aur pentru Romania au fost cucerite de Steluta Duta, la categoria 46 kg si de Luminita Turcin (75 kg). Celelalte trei romance calificate in finale, Diana Timofte (50 kg), Lidia Ion (48 kg) si Adriana Hosu (86 kg) au fost invinse in ultimul act, ramanand cu medaliile de argint. Bronzul a fost obtinut de Andreea Gheju (52 kg), Catalina Stanga (80 kg) si Gabriela Mitran (70 kg).

"Este anul cel mai productiv in medalii pentru boxul feminin romanesc. La Campionatele Europene am obtinut sapte medalii, acum am venit cu opt. Sunt foarte multumit, pentru ca 15 medalii la doua competitii importante nu cred ca este ceva la indemana oricui. Fetele au depasit chiar si asteptarile mele. Pentru anul viitor imi doresc sa avem doua campioane mondiale", a declarat Adrian Lacatus, potrivit Mediafax.
Evenimentul Zilei Nr. 5020

Nessun commento:

Posta un commento