La comunità romena di Viterbo si incontra e si racconta attraverso storie quotidiane, punti di vista, fatti di cronaca, appuntamenti e novità, per non dimenticare le radici e per vivere meglio la distanza da casa.
Informazioni utili per i romeni che vivono a Viterbo e per tutti i viterbesi e gli stranieri della Provincia, per conoscere le opportunità che la realtà circostante offre e sentirsi partecipi alla vita della città.

Bun gasit pe site!

Benvenuto!

giovedì 24 aprile 2008

Un grup de români a fost blocat la graniţa croato-ungară


Miercuri 23 aprilie 2008

Şapte români au fost opriţi de autorităţile croate la graniţa cu Ungaria pentru că aveau asupra lor obiecte nedeclarate la frontieră. Consulul român la Zagreb, Carmen Iliescu s-a deplasat la faţa locului să clarifice situaţia. Concluzia a fost că românii nu cunoşteau legislaţia ţării în care călătoreau. Românii se întorceau acasă cu microbuzul plin cu elctrocasnice din Spania. Potrivit consulului român la Zagreb, Carmen Iliescu problema a fost soluţionată iar românii sunt în drum spre casă. Incidentele de acest gen sunt frecvente pentru că românii nu se informează despre condiţiile de călătorie înainte de a pleca la drum, precizează consulul român.
Sursa: Realitatea TV

Nessun commento:

Posta un commento